Egyéb

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre való tekintettel szeretnénk ügyfeleinket tájékoztatni a következőkről:

 

  • Az Ön és kollégáink biztonsága érdekében irodai ügyfél szolgálatunk korlátozottan naponta 7-15 óra között fogad ügyfeleket. Megkérjük Önöket, hogy a szerviz helységben egyszerre csak egy személy tartózkodjon. Kérjük, hogy csak akkor keressen minket személyesen, ha az elkerülhetetlen. A hibás eszközöket lehetőleg futárral küldje el részünkre, a megjavított, illetve az általunk biztosított csere eszközöket szintén futárral fogjuk eljuttatni Önöknek.

 

  • Pénztárgépek éves felülvizsgálatára vonatkozóan a 2020.03.18.-án megjelent NAV közlemény szerint a NAV vis maior helyzetnek tekinti, és nem szankcionálja a felülvizsgálat elhalasztását amennyiben a veszélyhelyzet megszűnését követően a pénztárgépek felülvizsgálatára sor kerül. Társaságunk – mivel több mint 1500 pénztárgépet üzemeltet – a feltorlódások elkerülése miatt az éves felülvizsgálatokat a megrendelés alapján továbbra is elvégzi a megfelelő óvintézkedések és védőfelszerelések használatával kizárólag abban az esetben ha a megrendelő biztosítja hogy a felülvizsgálat idejére (15-35 perc) az eladótérben ügyfél, vásárló NEM tartózkodik!

 

Továbbra is folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket, illetve a Kormány által hozott intézkedéseket. A fentiekhez képest történő változás esetén tájékoztatjuk Önöket.

 

Vigyázzunk egymásra, Jó egészséget kívánunk!

MolSoft Informatika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük