Érintőképernyők

SAM4S SPT-4000 POS terminál

Csúcsminőségű POS rendszer

SPT4000 érintőképernyőAz SPT-4000 egy divatos kinézetű, nagy teljesítményű érintőképernyős számítógép. Az érintőképernyő könnyen állítható, akár 90 fokban is dönthető. A Sam4s terminálja falra szerelve is használható, és egyebek mellett egér, billentyűzet, másodlagos kijelző és a felhasználók azonosítását megkönnyítő mágneskártya olvasó is csatlakoztatható hozzá. Az 1,6 GHz órajelű processzorának és 2 gigabájtosra bővíthető belső memóriájának köszönhetően az SPT-4000 a legnagyobb sebességű POS terminálok közé tartozik.

Főbb tulajdonságok

 • Ventilátor nélküli Intel Atom CPU
 • 2GB-ig bővíthető memória
 • Magas strapabíróság
 • Rendkívül halk üzemmód

KS-6815 POS terminál

A legendás Posiflex 15″-os készülékek újabb generációja minden igényt kielégít, a soros, USB, VGA és kasszafiók portok mellé a készülékhez opcionálisan mágneskártyaolvasó és CF kártya olvasó is kapható.

Egybeépített PC és monitor, azaz a POS terminál
A magasabb bekerülési költség ellenére a POS terminál hosszabb távon költséghatékonyabb megoldás, mint egy hagyományos számítógép. A PC-POS terminál egy olyan számítógép, amely egybe van építve az – általában érintőképernyős – monitorral. Az érintőképernyős számítógép szinte bármilyen helyen használható, ahol szükséges az adatok kényelmes, gyors bevitele.

Az érintőképernyős technológia időt, teret és költséget spórol meg a felhasználó számára. A magasabb bekerülési költség ellenére a POS terminál hosszabb távon költséghatékonyabb megoldás, mint egy hagyományos számítógép. Főbb alkalmazási területei: vendéglátóipar, kereskedelem, államigazgatás, információs pultok, uszodák, egészségügy, stb.

Az érintőképernyős számítógép előnyei a hagyományos PC-vel szemben:
Kompakt megoldás (notebook-ok, PC-k helyett stb.) ahol az egybeépítettség helytakarékosságot is jelent.
Elegáns kivitelezésű (modern design, nem lógnak össze-vissza a kábelek, stb.), emeli a helyiség esztétikai értékét.
Speciális céleszköz, nem tömegtermék, mint egy hagyományos PC, ezért hosszabb élettartamú és könnyebb kapni hozzá alkatrészt.
Soros portok száma – a hagyományos PC-vel szemben – már alapértelmezetten elegendő.
Cseppmentes technológiának köszönhetően nyüzsgő vendéglátói, vagy kereskedelmi környezetben, uszodákban is megállják a helyüket. A kiöntött kávé, üdítő nem okoz problémát, a cseppek szó szerint leperegnek a POS terminálról.
A beépíthető szünetmentes tápegységgel a Posiflex POS terminálok rendszerét megvédheti az áramszünetek által okozott információ kimaradásoktól.
A ventilátor nélküli POS terminál processzora nem igényel h?tést. Ezért a számítógép nem tartalmaz mozgó alkatrészt, a ventilátor a hagyományos PC egyik legsérülékenyebb darabja.
A ventilátor nélküli POS terminálok területén a Posiflex világelső a teljesítményt és megbízhatóságot tekintve. Kizárólag POS terminálokat és a hozzá tartozó perifériákat gyárt a ventilátor nélküli POS terminálokra specializálódva.

A ventilátor nélküli Posiflex POS terminálok előnyei:

 • Hőálló kialakítás, a készülékek jobban bírják a hőséget, mint vetélytársaik.
 • A ventilátor nélküli készülék nem igényel karbantartást.
 • Csendes üzemeltetés, hiszen nincsen ventilátor, amely kiadja a zavaró, megszokott számítógép hangot.
 • Alacsony áramfogyasztás. Egy ventilátor nélküli POS terminállal évi cirka 10 000 forintot lehet megspórolni gépenként!
 • Az alacsonyabb áramfogyasztás környezetbarát készüléket jelent.
 • Elegáns, kompakt kialakítás. A Posiflex ventilátor nélküli POS terminálok a legújabb designal rendelkeznek.
 • A Posiflex készülékek a világ leggyorsabb ventillátor nélküli POS termináljai, amelyek akár két magos technológiára is képesek, ventillátor nélkül!

Főbb tulajdonságok:

 • Ventilátor nélküli kialakítás a legridegebb környezetekhez
 • IP 44-es por és víztűrési szint
 • 15″-os érintőképernyő rendkívül magas élettartammal: 35 millió érintés per pixel

SAM4S SPT-3000 POS terminál

A legkiválóbb POS rendszer, a Sam4s SPT-3000

Az SPT-3000 egy kedvező árú, de nagy teljesítményű érintőképernyős számítógép, a legkülönbözőbb felhasználási területeken is megállja a helyét. A képernyője akár kilencven fokban is dönthető, falra erősítve a kisebb alapterületű üzletek számára is ideális megoldást jelenthet. A gördülékeny működést és a kiváló felhasználói élményt egy 160 gigabájtos belső memóriája és 1.6 gigaherzes processzora garantálja.

Főbb tulajdonságok

 • Ventilátor nélküli Intel Atom CPU
 • Stabil egybeépített POS rendszer
 • Magas strapabíróság
 • Kompakt dizájn helymegtakarító megoldás

Címünk

2220 Vecsés, Lőrinci utca 47./A/2.

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

+36 1 5858 800

+36 1 5858 801