Rólunk

Mind a kisboltokban, mind a nagyobb bolthálózatokban használható kereskedelmi és ügyviteli rendszerekkel és kiegészítő modulokkal tudjuk partnereinket segíteni.
Rendszereink működhetnek önállóan, vagy központilag vezérelve (termékek, árak stb.).

Központilag vezérelt boltok esetén lehetőség van az árak egyedi képzésére, illetve központilag meghatározott ár fogadására.

Bolthálózat esetén lehetőség van papír nélküli bolti átadások – átvételek kezelésére központi SQL szerveren keresztül, saját fejlesztésű e-mail küldő szoftverünk használatával.

Kereskedelmi rendszerek mellett kérhetik tőlünk többek között egyedi szoftverek fejlesztését és érintőképernyős megoldások kidolgozását is.

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

A MolSoft Informatika 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, amely több mint 20 éve foglalkozik kereskedelmi, áruforgalmi rendszerek fejlesztésével és üzemeltetésével.

A fő profil mellett természetesen egyéb egyedi igényeket kielégítő szoftverfejlesztéseket is végzünk.

Mára a partnereink igényeit képesek vagyunk maximálisan teljesíteni. Egyebek mellett például:

 

  • Boltok teljes körű integrált adatfeldolgozásának megszervezését, megvalósítását megoldjuk, majd folyamatosan biztosítjuk azok korszerűsítését és folyamatos üzemszerű működését.
  • Biztosítjuk a szoftverekhez kapcsolódó hardverek szállítását, a helyszínen beüzemeljük, igény esetén szervizeljük.
  • Adatátviteli hálózatot is építünk.
  • NAV engedélyes PC alapú pénztári rendszerek fejlesztése az egyik kedvenc munkánk,valamint a NAV engedélyeztetés sem áll távol tőlünk.

Molnár István

Ügyvezető

molsoft@molsoft.hu

Dallos András

Üzemeltetés

dallos.andras@molsoft.hu

Turi Antal

Üzemeltetés

turi.antal@molsoft.hu

Benyiczki Tamás

Fejlesztés, üzemeltetés

benyiczki.tamas@molsoft.hu

Egri Andrea

Pénzügy, könyvelés

egri.andrea@molsoft.hu

Molnárné Kanczel Rita

Adminisztráció

rita@molsoft.hu

Miért pont minket válasszon?

Mert van tapasztalatunk

Több mint 20 év tapasztalattal tudunk  segíteni a kereskedelmi rendszerek kiépítésében.

Mert gyorsak vagyunk

Igyekszünk a lehető leggyorsabban segíteni a probléma megoldásában, legyen szó bármely szolgáltatásról.

Mert szeretjük

Mert nem azért csináljuk ezt, mert nincs más, hanem azért mert ez az életünk. Jó ezzel foglalkozni!

Mert szeretnek

Azok, akiket már meglévő partnereink közt tudhatunk, nem véletlenül választottak minket!

Elégedett partnereink ezt mondják rólunk

Sebestyén Tamás - SEBASTIAN DOHÁNYBOLT BT.

“2013 óta használjuk üzleteinkben a MolSoft kereskedelmi szoftverét. Több programot megnéztünk mielött döntöttünk a szoftver kiválasztásában. Nekünk azt tetszett meg benne, hogy teljesen felhasználóbarát. Könnyen tanítható és tanulható. Nem kell külön szakember ahhoz, hogy megtanítsuk a kollegáinknak a program működését. E mellett, tud mindent ami az üzletek kontrolálhatóságát és ellenőrizhetőségét lehetővé teszi. A rendelések elkészítése, leadása és bevételezése percek alatt elvégezhető.

A program évek alatt rengeteg fejlesztésen esett át, folyamatosan követi a törvényi változásokat és más programokkal ellentétben ezek az upgrade-ek nem okozotak semmilyen fennakadást sem a működésünkben.

8 évvel ezelött megvettük az eszközöket a programokkal együtt. Biztonság kedvéért vásároltunk egy tartalék gépet, hogy meghibásodás esetén azonnal legyen egy tartalékunk. Legnagyobb meglepetésünkre, erre a tartalék gépre azóta sem volt szükség. Nagyon megbizható rendszer. Kiszámoltam, több mint 40.000 óra meghibásodás nélkül.

Számunkra egy partner kiválasztásán túl fontos volt az is ami a termék mögött van. Biztos van olyan rendszer is, ami hasonlóan működik, de olyan már kevés, amely mögött egy ízig vérig magyar inováció áll. Aki azt gondolja, hogy az informatikusok egy másik bolygóról jöttek, annak lehet igaza van, de program használata miatt ez nem derült ki. Sajnos nem sokat találkozhattunk velük, pedig nagyon kedves emberek ;)”

Nagy János - HÁDA-1 KFT

” Gyors, rugalmas cég, remek szakemberi és eszköz háttérrel. A fejlesztési igényeinket kiemelten kezelik és valósítják meg. A felmerülő problémáinkat sok esetben soron kívül hárítják el.
Minden személyes találkozás alkalmával tudnak valamilyen egyedi termék vagy szoftver innovációval előállni! “