Egyéb

POSIFLEX POS TERMINÁL AKCIÓ!

Az akció keretében a POSIFLEX PS-3316E típusú érintőképernyős terminálokat verhetetlen áron vásárolhatják meg partnereink.
A jelenleg használt terminálok életkora lassan meghaladja az öt-hat évet, a technika és a hozzá tartozó operációs rendszer az évek során elavult. 2019. második félévétől a rendszereink támogatását az MS WINDOWS XP-s operációs rendszerekre megszüntetjük, mert a hozzájuk kapcsolódó kommunikációs alkalmazásokat sem a Nemzeti Dohány Zrt., sem a NAV nem támogatja. Mivel az operációs rendszerek cseréje így mindenképpen aktuálisá válik, érdemes elgondolkodni egy korszerűbb, gyorsabb, időtálló megoldáson! Ehhez kínáljuk most akciós áron a legújabb típusú, kifejezetten kiskereskedelmi tevékenységhez fejlesztett POSIFLEX terminálokat.
 
Néhány fontosabb paraméter:
Proc.: Intel J1900 2.00 GHz, négymagos (2Mb Cache)
Merevlemez: 128 GB SSD
RAM: 4 GB DDR3L 1333 MHz SO-DIM
Kijelző: 15,6″ TFT LCD, 5 pontos rezisztív érintőpanel
Op.rendszer: Windows 10 IoT HU 64bit
 
( A hirdetés nem minősül ajánlattételnek! Az akció további részleteiről kérjük érdeklődjön szervizpartnerénél, vagy a +36 1 585-8800 telefonszámon, vagy az uzemeltetes@molsoft.hu email címen. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a terminál cserének további költségei lehetnek! ( kiszállási díj, adatmentési díj, ND tanúsítvány csere stb.), kérjük ezzel kapcsolatban a megrendelés elött feltétlenül egyeztessenek szervizpartnerükkel!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük