Árellenőrzők

Multimédiás árellenőrző

A színes érintőkijelzővel felszerelt Zebex 7010 árellenőrző készülék azonnal megmutatja a szenzorai elé tartott, vonalkóddal ellátott termékek árát és egyéb jellemzőit. A készülék segítségével akár reklámfilmeket is futtathat az árellenőrzések közti szünetben, ezáltal elősegítheti a forgalmazott termékek értékesítését és a bevétel növekedését.

Az omnidirekcionális, 2D és RFID olvasóval egyaránt megrendelhető Z-7010 segítségével szinte bármilyen kódfajta nagy sebességgel azonosítható. A számítógépes rendszerekkel USB, RS-232 és Ethernet portokon keresztül egyaránt összeköthető.

Főbb jellemzők:
Win CE 5.0 operációs rendszer
Intel PXA270 520MHz processzor
Memória: 128MB SDRAM
(2 gigabájtos SD kártyával bővíthető)
5,7″ LCD színes érintőképernyő
Méretek:
245.1 × 204.0 × 117.6 mm

MIÉRT ÉRDEMES BESZEREZNIE AZ ÁRELLENŐRZŐ KÉSZÜLÉKET?

Vásárlóként Ön is bizonyára került már abba a helyzetbe, hogy a kiválasztott termék árát nem találta a polcon kiírva, vagy nem volt biztos abban, hogy a feltüntetett ár valóban erre a termékre, ebben a kiszerelésben vonatkozik e. Kellemetlen lehet ilyenkor bolti dolgozó után kutatni, főleg abban a tudatban, hogy nem biztos, hogy az árufeltöltő kolléga ismeri az összes termék eredeti vagy épp akciós árát. Ilyenkor segíti meg nagyban a vásárló dolgát az üzletben jól látható helyen kihelyezett árellenőrző készülék, amely megmutatja a termék épp aktuális árát!

A készülék a vonalkód leolvasásával azonnal megmutatja a termék árát és egyéb jellemzőit, mely alapján a vásárló könnyedén dönt.
Ha az árellenőrző készülék épp nincs használatban, a monitoron különféle aktuális akciókat jeleníthet meg, ezzel is informálva a mellette elhaladó vásárlókat!

Címünk

2220 Vecsés, Lőrinci utca 47./A/2.

Írjon nekünk!

Hívjon minket!

+36 1 5858 800

+36 1 5858 801