Adatgyűjtők

CipherLab CPT-8000

Mobiltelefon méretű adatgyűjtő

A CipherLab CPT-8000 beépített lézer, vagy távoli CCD vonalkód olvasóval ellátott karakteres adatgyűjtő. Ideális eszköz a leltározási feladatok elvégzésére. A készülék tápellátását tekintve 2 db AAA elemmel, vagy újratölthető Li-ion akkumulátorral működő változatban rendelhető.

A nagy méretű, középen elhelyezett kapcsológomb a jobb- és balkezes vonalkód leolvasást is lehetővé teszi. Az utántölthető lítium ion akkumulátorukkal, vagy a nem utántölthető AAA elemekkel több mint 100 órát képesek üzemelni. Ütésálló műanyag házát úgy képezték ki, hogy fogása kellemes legyen, és kibírja az akár 1,2 méter magasságból történő leejtést is.

Ajánlott felhasználási területek:
Ár és vonalkód ellenőrzés
Egyéb bizonylatok (saját átadás, számla, nyugta stb.) összeállítása
Leltári feladatok ellátása
Ezekhez kapcsolódó irodai felhasználás

Felhasználói kézikönyv

Töltse le a készülék felhasználói kézikönyvét (angol PDF)

Zebex 2070

Egy strapabíró és könnyen kezelhető adatgyűjtő

A készülék beépített lézeres szkennere pontosan azonosítja az elterjedt 1D kódokat, színes érintőkijelzőjén pedig egyszerűen módosíthatóak a leolvasott és elmentett információk.

A Zebex nagy tudású modellje IP54-es védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy másfél méterig ütésálló, poros környezetben is használható és nem károsítja a ráfröccsenő víz. A strapabíró kialakítás ellenére a súlya nem haladja meg 240 grammot, a készülék hosszú távú használata sem fárasztó fizikailag.

Az adatgyűjtő főbb jellemzői:

  • Windows CE operációs rendszer
  • Érintő képernyő
  • Opcionálisan WiFi kapcsolat
  • Beépített lézer vonalkód olvasó
  • Egyedi fejlesztési igények kielégítése

Felhasználói kézikönyv

Töltse le a készülék felhasználói kézikönyvét (angol PDF)