Cégünkről

A MolSoft Informatika

A MolSoft Informatika alapítói 1993 óta foglalkoznak áruforgalmi és ügyviteli rendszerek fejlesztésével, üzemeltetésével.
Nav engedélyes online pénztári és áruforgalmi rendszerekhez kapcsolódó szoftverek fejlesztése, valamint a szükséges kereskedelmi hardver egységek forgalmazása, telepítése, rendszerfelügyelet, hibaelhárítás. 

A cég megalapítására 1998-ban került sor, így már a megalakulás pillanatától kezdve kiterjedt,  megelégedett ügyfélkörrel büszkélkedhetünk. Mindezt az azóta is dinamikusan növekedő ügyfélszámunk jelzi.

Megbízásaink számának növekedésével cégünk létszáma is bővült.
Munkatársaink több éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek a kereskedelmi, áruforgalmi és ügyviteli feladatok szervezésében, fejlesztésében, megvalósításában, üzemeltetésében.
Mára már nemcsak az említett, eredeti feladatkör ellátására vagyunk képesek, hanem a partnereink és a piaci igények által generálódott további feladatokat magas színvonalon látjuk el.

A teljesség igénye nélkül:

  • Felhasználói szoftverek fejlesztése során kereskedelmi szervezetek teljeskörű integrált adatfeldolgozásának megszervezése, megvalósítása. Azok korszerűsítése és fennakadás nélküli folyamatos üzemszerű működése.
  • A szoftverekhez kapcsolódó hardverek szállítása, beüzemelése, fejlesztése, gyártása, szervizelése.
  • Adatátviteli hálózat építése.
  • NAV engedélyes pénztári rendszerek fejlesztése, NAV engedélyeztetés.